Yalnizsam yalnizim canim benden baska kime ne bundan ?
Kapali kalpler carsisi
Evet ben konusuyorum duvarlarla aynalarin karsisinda sayiyorum yuzumde birakip gittigi cizgileri...
Guzel saclarimi da kestim tutam tutam ustune basa basa gittigi kalbimi de sIkistiran benim.
Sigara icerken ellerim titriyorsa ya da bir bardak suyu bile yarida birakacak kadar tikaniyorsam kime ne?
Hep yanlis biliyorsunuz yagmurdan sonra degil ben agladikca baglarim gogun beline o renkli kusagi...Ben sustukca bekareti bozulur gokyuzunun gece iner renkler biter. Suskunluk da birseydir evet ama; bu kadar da sessizlik icimi eziyor. Gidenin nefesi ensesinde kalanin bes parmagi yakasinda oluyor hayatin...
Bir yuzu astarli bir yuzu yamali hayat;
sen misin benim yuzumu boyle asan?
Sabah erkenden uyanmayi bir cingenenin onunden gecerken anneme cicek almayi kisa mesafeleri yuruyerek gitmeyi unutturan? Beni huzunden bir prens edasinda ama bir rapunzel masali kivaminda kurtaran? Gercege cikmaya calistikca da gittikce masallastiran?
Kapali Kalpler Carsisi'nin onunde sevdalara yem atanlara neden hic kizmiyorlar da sonra aglayinca sacmalayan ben oluyorum? Neden once burusturulup firlatilmis bir hasret mektubu sonra agizdan cikan bir veda sozu ve sonrasinda da agizda tadi kalan bir hanimeli ozu oluyorum?
Simdi bir bir isIklarini sonduruyorum kentimin kapatiyorum kapilarini tum acik denizlere.Yarama sarilip susuyorum. Kis geldikce sevdalarimi sarartip dokuyorum. Asktan cikarilmis ayriliga bolunmus toplama ve ucuz bir yalnizligim ben.
Benim sevdamla bu sehrin bogazi tikandi kaldi.
Ve ben bu sehirde sensizken bilsinler ki;
gelmez biraraya Istanbul’un iki yakasi...