FatmagüLün Suçu Ne Fan Clup

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Beren Saat ve Engin Akyürek Yeni Sezona Damga Vuracak Kanal d Ekranlarında Yeni Sezonda Başlayacak

Fatmagülün Suçu Ne'deki Konuyu beğendin mi ? Paylaş.

2 posters

Kalbimde Hiç Yer Kalmadı!

AnnyCooL
    AnnyCooL
    Süper Mod

Süper Mod

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 242
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 19/07/10
    Ruh Hali Ruh Hali : Kalbimde Hiç Yer Kalmadı! Uzgun10

top Kalbimde Hiç Yer Kalmadı!

Mesaj tarafından AnnyCooL Çarş. Tem. 21, 2010 11:34 am

Bir sen eksiktin zaten! Canın istedi diyeKalbimde Hiç Yer Kalmadı! Virgul çık geçmişin tozlu raflarından
    gel; oldu! Kalbimde hiç yer kalmadı canımKalbimde Hiç Yer Kalmadı! Virgul kusura bakma seni alamayacağım!

Kalbimde Hiç Yer Kalmadı! 6D9DED85B73947F82882A9579DB5D

Geçmişin
    hayaletlerinin bu yüzsüzlüğü de beni öldürecek bir gün! BitmişsinKalbimde Hiç Yer Kalmadı! Virgul gitmişsinKalbimde Hiç Yer Kalmadı! Virgul eskimişsinKalbimde Hiç Yer Kalmadı! Virgul hayaletsin işteKalbimde Hiç Yer Kalmadı! Virgul ötesi var mı?

YokKalbimde Hiç Yer Kalmadı! Virgul sen unut bütün bunlarıKalbimde Hiç Yer Kalmadı! Virgul canın istedi diyeKalbimde Hiç Yer Kalmadı! Virgul elini kolunu sallayarak gel!
    Üstelik
    gelişinden belli kiKalbimde Hiç Yer Kalmadı! Virgul kabul göreceğine eminsin. Bu ne
    özgüven? Daha doğru soru şöyle olmalı: Nasıl bu kadar eminsin benden?

Benim
    anam ağlamış seni unutana kadarKalbimde Hiç Yer Kalmadı! Virgul kim bilir kaç sıkıntılı gece
    geçirmişimKalbimde Hiç Yer Kalmadı! Virgul sinirlerimi bozmuşsun zamanındaKalbimde Hiç Yer Kalmadı! Virgul birlikteliğimizden elimde saygı
    duyulacak tek bir anı bırakmamışsın; sonra dikilmişsin karşıma: “Beni
    özledin mi?”

Neden
    özlüyorum ki seni? Özlemek bu kadar ucuz bir his midir? Her önüne gelen
    özlenir mi? O zaman adı özlemek olur mu?

Her
    zamanki gibisinKalbimde Hiç Yer Kalmadı! Virgul hiç değişmemişsin. Yine sıradanKalbimde Hiç Yer Kalmadı! Virgul yine sığ ve düşüncesizsin.
    İnsan bir yerlerdenKalbimde Hiç Yer Kalmadı! Virgul birilerinden gittiyse; bu gidişe
    bir anlam katmalıdır.

Değişmelidir
    birazKalbimde Hiç Yer Kalmadı! Virgul üstüne bir taş
    koymalıdır.YaşadıklarındanKalbimde Hiç Yer Kalmadı! Virgul edindiği tecrübelerden ders
    almalıdır. Bir yerlerden gittiysenKalbimde Hiç Yer Kalmadı! Virgul cebinde bir pusula bulunmalıdır.
    Daha önce saptığın yanlış yollara sapmamak içinKalbimde Hiç Yer Kalmadı! Virgul tekrar aynı hataya düşmemek içinKalbimde Hiç Yer Kalmadı! Virgul kendini tekrar etmemek içinKalbimde Hiç Yer Kalmadı! Virgul bir haritan olmalıdır. Yoksa
    gidişlerin de bir anlamı olmazKalbimde Hiç Yer Kalmadı! Virgul bazı kalışlar gibi…

Yok
    ama sen öyle yapma! Sen canın sıkılıncaKalbimde Hiç Yer Kalmadı! Virgul zoru ilk gördüğünde git. GittinKalbimde Hiç Yer Kalmadı! Virgul anladıkKalbimde Hiç Yer Kalmadı! Virgul sorun değil. Sonra başka yerde başka bir zorluk yaşayıncaKalbimde Hiç Yer Kalmadı! Virgul çık gel! Sonra tüm yüzsüzlüğünü
    giy üstüneKalbimde Hiç Yer Kalmadı! Virgul döndüğünü söyle. Karşı taraftan
    sana anlayış göstermesini bekle!

Yok
    canımKalbimde Hiç Yer Kalmadı! Virgul benim kalbimde hiç boş yer yok!
    Çünkü bizde adam olana ekmek varKalbimde Hiç Yer Kalmadı! Virgul olmayana zırnık yok!

Candan
    Ünal
    ŞanSız•meLek
    ŞanSız•meLek
    Süper Mod

Süper Mod

Yaş Yaş : 29
    Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 498
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 19/07/10
    Takım Takım : Kalbimde Hiç Yer Kalmadı! Knajztzu
    Ruh Hali Ruh Hali : Kalbimde Hiç Yer Kalmadı! Asik10

top Geri: Kalbimde Hiç Yer Kalmadı!