FatmagüLün Suçu Ne Fan Clup

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Beren Saat ve Engin Akyürek Yeni Sezona Damga Vuracak Kanal d Ekranlarında Yeni Sezonda Başlayacak

Fatmagülün Suçu Ne'deki Konuyu beğendin mi ? Paylaş.

Her 15 dakikada bir yemek zorunda :(

ŞanSız•meLek
    ŞanSız•meLek
    Süper Mod

Süper Mod

Yaş Yaş : 29
    Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 498
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 19/07/10
    Takım Takım : Her 15 dakikada bir yemek zorunda :(  Knajztzu
    Ruh Hali Ruh Hali : Her 15 dakikada bir yemek zorunda :(  Asik10

top Her 15 dakikada bir yemek zorunda :(

Mesaj tarafından ŞanSız•meLek C.tesi Tem. 24, 2010 10:51 am

Her 15 dakikada bir yemek zorunda :(  Her_15_dakikada_bir_yemek_zorunda
    Her 15 dakikada bir yemek zorunda Sad Lizzie Vilesquez’in yaşamak için 15 dakikada bir yemek yemesi gerekiyor

ABD'nin Teksas eyaletinin Austin kentinde yaşayan üniversite öğrencisi Lizzie Vilesquez'in her 15 dakikada bir yemek yemesi gerekiyor.

ZiraHer 15 dakikada bir yemek zorunda :(  Virgul 21 yaşındaki Lizzie sadece 25 kilogram ağırlığındaHer 15 dakikada bir yemek zorunda :(  Virgul ama sanıldığı gibi anoreksi hastası değil.
    Lizzie'nin günde 60 ufak öğün tüketmesine rağmen kilo alamadığı eşine tıp tarihinde rastlanmamış bir hastalığı var
    Her 15 dakikada bir yemek zorunda :(  2_12
    26 KİLONUN ÜZERİNE ÇIKAMIYOR
    Lizzie günde 5 bin ila 8 bin kalori alsa da hiçbir zaman 26 kilogramın üzerine çıkamamış.
    LizzieHer 15 dakikada bir yemek zorunda :(  Virgul "Düzenli olarak tartılıyorumHer 15 dakikada bir yemek zorunda :(  Virgul bir gram alsam bile heyecanlanıyorum. Enerji seviyemi yukarıda tutabilmek için her 15-20 dakikada bir yemek yiyorum. Gün boyunca az miktarlarda çikolataHer 15 dakikada bir yemek zorunda :(  Virgul şekerlemeHer 15 dakikada bir yemek zorunda :(  Virgul pizzaHer 15 dakikada bir yemek zorunda :(  Virgul tavukHer 15 dakikada bir yemek zorunda :(  Virgul pastaHer 15 dakikada bir yemek zorunda :(  Virgul dondurmaHer 15 dakikada bir yemek zorunda :(  Virgul donutHer 15 dakikada bir yemek zorunda :(  Virgul patates cipsiHer 15 dakikada bir yemek zorunda :(  Virgul erişte ve kekler yiyorum. İnsanlar beni anoreksi ile suçladığında çok üzülüyorum" diyor.
    Her 15 dakikada bir yemek zorunda :(  1_11
    AYNI VAKANIN BAŞKA BİR ÖRNEĞİ YOK
    LizzieHer 15 dakikada bir yemek zorunda :(  Virgul dört hafta prematüre dünyaya gelmiş. Doğduğunda sadece 920 gram ağırlığındaymış. Doktorlar ana rahminde minimal amniyotik sıvı üretimi tespit etmiş ve yaşamayacağını düşünmüşler. Mucizevi bir şekilde hayatta kalan Lizzie'nin genetik bozukluğu olduğunu sanan doktorlarHer 15 dakikada bir yemek zorunda :(  Virgul çok geçmeden Lizzie'nin öğrenme güçlüğü olmadığını anlamışlar. Çok sayıda genetik uzmana gösterilen Lizzie'nin durumu hala cevaplanabilmiş değil. Doktorlar Lizzie'nin durumunun bilindik tüm vakalardan hafif de olsa farklılıklar taşıdığını belirtiyor.
    Ancak doktorlar gelecekte Lizzie'nin durumunun ne olacağını kaydedemiyorlar. ZiraHer 15 dakikada bir yemek zorunda :(  Virgul Lizzie'nin durumunun tamamen aynısı olan kayıtlara geçmiş bir vaka yok. Araştırmalar sürerkenHer 15 dakikada bir yemek zorunda :(  Virgul Lizzie deneyimlerinin bir kitapta toplanmasına yardımcı oldu. Kitap eylül ayında yayınlanacak.

Forum Saati C.tesi Kas. 23, 2024 10:00 pm