FatmagüLün Suçu Ne Fan Clup

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Beren Saat ve Engin Akyürek Yeni Sezona Damga Vuracak Kanal d Ekranlarında Yeni Sezonda Başlayacak

Fatmagülün Suçu Ne'deki Konuyu beğendin mi ? Paylaş.

Büyük Aşklarım Nerede?

sedaAa
    sedaAa
    Süper Mod

Süper Mod

Yaş Yaş : 31
    Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 255
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 18/07/10
    Takım Takım :  Büyük Aşklarım Nerede? Knajztzu
    Ruh Hali Ruh Hali :  Büyük Aşklarım Nerede? Asik10

top Büyük Aşklarım Nerede?

Mesaj tarafından sedaAa Paz Tem. 18, 2010 2:26 pm

Tüm
    ruhum kesiklerle dolu Büyük Aşklarım Nerede? Virgul gördüğün kan değil Büyük Aşklarım Nerede? Virgul ruhumun gözyaşları. Yara bere
    içinde bir aşk savaşçısından fazlası
    olmayan kalbimle
    birlikte dayanmaya çalışıyoruz Büyük Aşklarım Nerede? Virgul kendini tüketmeye uğraşan şu
    koca dünyaya.

Büyük Aşklarım Nerede? 72FD63F40F66323309870C085103

Neden çaresi bulunmuyor Büyük Aşklarım Nerede? Virgul yıllarca gönülde biriken
    acıların? Her tecrübeden
    yenilgiyle çıkmadım elbette Büyük Aşklarım Nerede? Virgul ama çoğunda gururlu bir
    malubiyet satın aldığım
    doğrudur. Kaderin önüne geçmeye çalıştığımda Büyük Aşklarım Nerede? Virgul büyük hayal kırıklıkları
    biriktirdim. Koleksiyona doğru
    gidebilir hatta Büyük Aşklarım Nerede? Virgul ertelediğim ve elimde kalan
    düşlerim.

Kimseyi
    kendimden daha fazla üzmedim Büyük Aşklarım Nerede? Virgul en azından bilerek. Kendimden
    fazla zarar verdiğim
    insanlar da olmadı ama çoğunu içimdeki benden çok
    sevmişliğim
    vardır. İşin trajik tarafı Büyük Aşklarım Nerede? Virgul en çok sevdiklerimden darbe
    almış olmamda saklıdır.

Şimdi
    senin Büyük Aşklarım Nerede? Virgul sadece gözlerinle bakarak
    gördüğün Büyük Aşklarım Nerede? Virgul bir bedenden öteye var
    edemediğin bu kadın Büyük Aşklarım Nerede? Virgul gülümsemelerinin ardında çok
    kırılmışlıklar gizledi.
    Kimseye göstermeden Büyük Aşklarım Nerede? Virgul üstü örtülü kahredişlerini Büyük Aşklarım Nerede? Virgul makyajının altında uyutmuşluğu
    çoktur. Sesinin
    titremesini duymasınlar diye Büyük Aşklarım Nerede? Virgul şen kahkahalara boğulduğunda Büyük Aşklarım Nerede? Virgul kim bilir kaç bakış Büyük Aşklarım Nerede? Virgul hafif meşrepliği sıfat olarak
    yapıştırmıştır arkasından?

İçten bir kucaklamaya Büyük Aşklarım Nerede? Virgul candan bir tebessüme Büyük Aşklarım Nerede? Virgul sahiplenilmiş bir sevgiye olan
    açlığımla Büyük Aşklarım Nerede? Virgul sokaklar boyu yürüyerek Büyük Aşklarım Nerede? Virgul kalabalığın arasında
    kayboluyorum. Fark etmesinler
    istiyorum. Birisi Büyük Aşklarım Nerede? Virgul sadece bir kişi bile gözlerime
    bakar da anlarsa içimdeki
    aciz yanı Büyük Aşklarım Nerede? Virgul daha çok yıkılırım gibi geliyor.
    Güçlü duruşumun Büyük Aşklarım Nerede? Virgul dilimdeki küfürlerin Büyük Aşklarım Nerede? Virgul belki heybetli ve asla kadının
    zarafetine yakışmayan
    kaba yürüyüşümün ardında gizlediğim halim Büyük Aşklarım Nerede? Virgul kırılganlığımı korumaktan başka

bir şey olamaz.

Zaman zaman boş vermek geliyor
    içimden. Yeni gelecek acılardan korkarak
    yaşamak Büyük Aşklarım Nerede? Virgul aslında yaşamak mıdır diye
    düşünmüyor değilim. Zaten en
    ağır ve koyusunu görmüşsem gecenin Büyük Aşklarım Nerede? Virgul bundan böyle gelecek olan Büyük Aşklarım Nerede? Virgul gönlümün tadını bildiklerinden
    biri değil midir? Öyle
    olmalı ama ya değilse?

Kendi ağırlığımdan fazla çekerdi Büyük Aşklarım Nerede? Virgul aklımdaki düşünceleri tartmaya
    kalksam. O yüzden çok
    yavaş hareket edebiliyorum. Bir yerden Büyük Aşklarım Nerede? Virgul başka
    yere geçerken Büyük Aşklarım Nerede? Virgul bedenim gidiyor fakat bir
    bakıyorum Büyük Aşklarım Nerede? Virgul ruhum ve aklım oturmaya devam
    ediyor. Dönüp almak lazım Büyük Aşklarım Nerede? Virgul dönemiyorum. Boş bir çuvaldan ne
    farkı var ki içinde
    akıl ve ruh taşımayan bedenin? Bunların hepsi belki
    de bilinçaltımın
    şakalarıdır. Ama senin gördüğün şu kadının içinde
    kıyamet
    yaşanıyor.

Etrafımı izliyorum Büyük Aşklarım Nerede? Virgul kadınları Büyük Aşklarım Nerede? Virgul erkekleri Büyük Aşklarım Nerede? Virgul doğayı Büyük Aşklarım Nerede? Virgul gündüzü Büyük Aşklarım Nerede? Virgul geceyi Büyük Aşklarım Nerede? Virgul hayvanları Büyük Aşklarım Nerede? Virgul hep bir koşturmaca var. Kim
    kimin arkasında Büyük Aşklarım Nerede? Virgul yanında duruyor belli değil.
    Sonra kendi etrafıma
    bakıyorum Büyük Aşklarım Nerede? Virgul uzakta ama çok uzakta birkaç
    hayali silüetten
    başka canlı görünmüyor. Peki Büyük Aşklarım Nerede? Virgul o büyük aşklarım Büyük Aşklarım Nerede? Virgul tutkuyla bağlandıklarım Büyük Aşklarım Nerede? Virgul dostlarım Büyük Aşklarım Nerede? Virgul sevdiklerim Büyük Aşklarım Nerede? Virgul uğruna can verebileceklerim
    neredeler? Bununla
    yüzleştiğinde dağılıyor insanlığım Büyük Aşklarım Nerede? Virgul kırılıyor ama senin gördüğün
    gözyaşları bir yanımdan
    akıyor Büyük Aşklarım Nerede? Virgul en saf olandan Büyük Aşklarım Nerede? Virgul kadınlığımdan…

Forum Saati C.tesi Kas. 23, 2024 11:03 pm