FatmagüLün Suçu Ne Fan Clup

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Beren Saat ve Engin Akyürek Yeni Sezona Damga Vuracak Kanal d Ekranlarında Yeni Sezonda Başlayacak

Fatmagülün Suçu Ne'deki Konuyu beğendin mi ? Paylaş.

2 posters

O artık yok başınız sağolsun!!!

sedaAa
    sedaAa
    Süper Mod

Süper Mod

Yaş Yaş : 31
    Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 255
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 18/07/10
    Takım Takım : O artık yok başınız sağolsun!!! Knajztzu
    Ruh Hali Ruh Hali : O artık yok başınız sağolsun!!! Asik10

top O artık yok başınız sağolsun!!!

Mesaj tarafından sedaAa Salı Ağus. 24, 2010 12:55 pm

Bir cümleydi sadece telefonunun taslağına bıraktığı...Gidiyorum ben artıkO artık yok başınız sağolsun!!! Virgulyüreğim dayanmıyor bu yaşadıklarımaO artık yok başınız sağolsun!!! Virgulgücüm kalmadıı...!!!Ardından gelen acı haberO artık yok başınız sağolsun!!! Virgul..... intihar ettiO artık yok başınız sağolsun!!! Virgulbaşınız sağolsunO artık yok başınız sağolsun!!! Virgulotopsiye gönderilmiş...!

Tek bir kelime edemedimO artık yok başınız sağolsun!!! Virgulanlam veremedimO artık yok başınız sağolsun!!! Virgulöyle bir sıkmışım ki kendimi nefes almayı unutmuşum bir an...Bukadar mı kolaydı pes etmekO artık yok başınız sağolsun!!! Virgulbeni bir başıma bırakmak...Bize en büyük acıyı verdin ya bu bayram ertesiO artık yok başınız sağolsun!!! Virgulşenliğim asıl şimdi söndü...Şimdi bana kalan yokolmayacak acın ve en önemlisi sensizliğimO artık yok başınız sağolsun!!! Virgulsana ise bilemediğimiz yüzleşmelerO artık yok başınız sağolsun!!! Virgulsonra birde alevler...!!!

'Herkes kaderine boyun eğmeli.' demiştin bana...Anlamamıştım kastını o tek cümleden...O kadar bitkinim kiO artık yok başınız sağolsun!!! Virgulo kadar yanlızım ki sensiz...Senin bu ani gidişini planladığını anlamadığım için kendimeO artık yok başınız sağolsun!!! Virgularkada bıraktıklarınıO artık yok başınız sağolsun!!! VirgulhayallerimiziO artık yok başınız sağolsun!!! VirgulevimiziO artık yok başınız sağolsun!!! Virgulçocuklarımızı sonsuza kadar ertelediğin için de sana kızıyorum...

Her an aklımdasınO artık yok başınız sağolsun!!! VirgulyaşadıklarımızO artık yok başınız sağolsun!!! VirgulgözlerinO artık yok başınız sağolsun!!! Virgulsensiz kalmaya hiç alışık olmayan ellerimO artık yok başınız sağolsun!!! Virgulbir çifti artık olmayan yüzüğüm...!!!Bu muydu onca çabamızınO artık yok başınız sağolsun!!! Virgulonca atlattığımız acıların bedeli...Oysa sen öğretmiştin bana savaşmayıO artık yok başınız sağolsun!!! Virgulhayatta kalmayı!!!Şimdi yakıştı mı sana bu???söyle banaaa

Yoruldum sorularımın cevapsız kalmasından...Ölüm herşeyden daha acıymış...Ayrılık neymiş ki yanında...Benim için yoksun değilO artık yok başınız sağolsun!!! Virgul'artık bu dünyada yoksun'....!!!

Senin ki kaçış değilO artık yok başınız sağolsun!!! Virgulsenin ki bencillikO artık yok başınız sağolsun!!! Virgulsenin ki.....!!!Ölüm!!!!Rüya olsun nolurO artık yok başınız sağolsun!!! Virgulben kalkıyım ve seni saçımı okşayıp yine bana bakarken göriyim...Tek kalmasın bu anlamsız yüzükO artık yok başınız sağolsun!!! Virgulhani söz vermiştik ya takarken bunları birbirimizi hiç bırakmamak üzere...Bu muydu payıma düşen yanlızlık!!

Kabullenmem lazım artık olmadığını..sen gittin ama ben burdayım hala...Hep senin olucamO artık yok başınız sağolsun!!! Virgulbiliyorum sende beni izliyor olacaksın yukardann...Seni seviyorum varoluşum ve varımı yok edenim...!!!Dualarım seninle...!!!

Alıntı...
    Admin
    Admin
    Admin

Admin

Yaş Yaş : 33
    Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 904
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 17/07/10
    Takım Takım : O artık yok başınız sağolsun!!! Knajztzu
    Ruh Hali Ruh Hali : O artık yok başınız sağolsun!!! Mutlu10

top Geri: O artık yok başınız sağolsun!!!

Mesaj tarafından Admin Çarş. Ağus. 25, 2010 5:54 pm

Çok güzeLmiş
    p.için Saol

Forum Saati C.tesi Kas. 23, 2024 10:50 pm