FatmagüLün Suçu Ne Fan Clup

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Beren Saat ve Engin Akyürek Yeni Sezona Damga Vuracak Kanal d Ekranlarında Yeni Sezonda Başlayacak

Fatmagülün Suçu Ne'deki Konuyu beğendin mi ? Paylaş.

Cinayet Kokuyor GözyaşLarım..Kim ßuLadı Elini Kana..?

sedaAa
    sedaAa
    Süper Mod

Süper Mod

Yaş Yaş : 31
    Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 255
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 18/07/10
    Takım Takım :  Cinayet Kokuyor GözyaşLarım..Kim ßuLadı Elini Kana..? Knajztzu
    Ruh Hali Ruh Hali :  Cinayet Kokuyor GözyaşLarım..Kim ßuLadı Elini Kana..? Asik10

top Cinayet Kokuyor GözyaşLarım..Kim ßuLadı Elini Kana..?

Mesaj tarafından sedaAa Salı Ağus. 24, 2010 12:59 pm

Hayatınız boyunca kaç tane küçük kız çocuğunu gerçekten tanıdınız?
    Cinayet Kokuyor GözyaşLarım..Kim ßuLadı Elini Kana..?

Bambaşka dünyaları vardır onların...Gökyüzünü mora denizleri yeşile çimenleri pembeye filleri siyaha boyamaya yatkın...Kocaman hayalleri vardır...Ve hep bir noktasında hayallerinin kötü adamlar kötü kadınlar çıkagelir aniden popolarının üzerine düşmüş bulurlar kendilerini...Çığlık çığlığa ağladıkları o noktada hep yalnızlardır...

Yüreklerinde inatçılık nehirleri akar ve acıdıkça canları kendilerini bu nehirrde kendi elleriyle boğarlar...Kimseye elletmedikleri gurularını gün olur bir insan uğruna feda ederler...Ne için kim için neyin uğrunda düşünmeden...

Acılar denizi demiş ya şair...Hep kayıklarını acılara teslim ederler ve tek kürekle insanların nefretinin yoğun akıntısına karşı başa çıkmaya çalışırlar...Sonu hep hüsrandır...Hep nafile...Oturup ağlarlar onlar yine...

İçimdeki küçük kız ağlıyor şimdi...Yağmurlar yağıyor İstanbul'a kimse görmüyor...Kıyılarım çekiliyor hiç bilinmezliklerden bilinmezlere...Ölümsü soğuklar vuruyor yüzüme...

Herşey derken nasıl olur
    HİÇBİRŞEY...

Nasıl olur da hayat çeker sizi kendinden...
    Herşeyden kovulmak koymaz da ya hayattan kovulmak...
    Ötesiz bir dışlanmışlık...
    Herşey anlamsızlaşır ve sen çekip gidersin düşlerini büyüttüğün sende sakin bende kaos o delirten şehre...Ve yağmurlar yağar yine üzerime...

Gözle görünenler görünmez olur bazen.Herkes görür...Ama içinizdeki küçük kız elleriyle kapatır gözlerinizi...Gerçeği gördüğünüz o an anlarsınız ki çekmiştir ellerinizi ve siz ağlaya ağlaya biraz daha büyümüşsünüzdür...Umutlarınızsa küçülmüş...

Erhan abi der ya"tümşarkı sözlerilar biten aşkların cenaze törenleridir"diye...Biten her umudun ardındanyaşanılan her hüsranın içinde gelir gözyaşları size hediye...Yaşamaktan kaçamazsınız...

Ağlarsınız
    gitme diye
    Ağlarsınız
    git diye

Küfürler edersiniz nefretinizle küçük kız kızar size sev diye...Ne kadar severseniz o kadar yargılanırsınız...Ne kadar sevgi doluysanız o kadar tuzak hazırlanmıştır önünüzde...Tüm kalbinizle Allah'a dönersiniz...Dua edersiniz...bazen niye dualarımı duymuyor dersiniz..Haşa!Asla isyan etmezsiniz.İçinizdeki acıyla başedemezsiniz...O küçük kız kanlar içinde son anlarını yaşar...

Bu bir cinayettir aslında...Öldürdünüz onu...Şimdi son nefeslerini verirken minicik bir ruh siz eğlenin...Ben onun yasını tutacağım...Hırçınlıklarımı özleyeceksiniz...Gurursuz olmayı beceremeyeceğim bleki bir daha asla...öldürdünüz onu...öldürdünüz beni...ben sizin yaşamınıza uygun olamadım.İçimde bir küçük kız vardı...Ben onunla doğmuştum...O ölmesin istedim.Ne istediniz bizdennn...Ne istediniz ondan...Ne istediniz benden....

Bitti...
    Şimdi kına yakın...
    İstemediğiniz bir masumiyet can çekişiyor...
    İdam ediliyor kendi mahkemelerinde kendi yargıları sonucu...
    Bitti
    Bitirdiniz...
    Herşey bitti...

Kürek çekmiyorum artık nefret akıntılarınıza karşı boğulayım nefretinizde ne farkeder içimdeki hırçın kız gittikten sonra...Yalnız o gitmedi ben de gittim kalan siluetimdir...

alıntıdır
    [center]

Similar topics

-

Forum Saati C.tesi Kas. 23, 2024 10:50 pm