FatmagüLün Suçu Ne Fan Clup

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Beren Saat ve Engin Akyürek Yeni Sezona Damga Vuracak Kanal d Ekranlarında Yeni Sezonda Başlayacak

Fatmagülün Suçu Ne'deki Konuyu beğendin mi ? Paylaş.

insanlar bazen suçlu olduklarını kabul ettikleri için degil sadece siz susun diye özür dilerler..

sedaAa
    sedaAa
    Süper Mod

Süper Mod

Yaş Yaş : 31
    Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 255
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 18/07/10
    Takım Takım : insanlar bazen suçlu olduklarını kabul ettikleri için degil sadece siz susun diye özür dilerler.. Knajztzu
    Ruh Hali Ruh Hali : insanlar bazen suçlu olduklarını kabul ettikleri için degil sadece siz susun diye özür dilerler.. Asik10

top insanlar bazen suçlu olduklarını kabul ettikleri için degil sadece siz susun diye özür dilerler..

Mesaj tarafından sedaAa Cuma Ağus. 27, 2010 9:10 am

insanlar bazen suçlu olduklarını kabul ettikleri için degil sadece siz susun diye özür dilerler..

En Mutlu Kişiler, Herşeyin En İyisine Sahip Olanlar Değildir, Onlar Karşılarana Çıkan Herşeyin Değerini En İyi Bilenlerdir.. 

Anladımki Kmse unutuLmck kdr sonsuz , sonsuza dek seviLck kadar değerLi değiLmş ! (;' ''

Eğerki aşk yolunda ilerlerken herşey yolundaysa ve hiçbir güçlükle ve aksaklıkla karşılaşmıyorsan,bilki o yol aşk yolu değildiR.

O kadaR çoksun ki ßende ,, ~ Sende ßoquLuyoRum çoğu Kez.

Hayattan ßıktım azRaiL.. iStifamı KabuL eT..! Wink

Aşk Sevipte Kaybetmekse ; Hiç Titremesin Ne Elin Ne De Bana Verdiqin Yüregin ... Sil Gitsin ..!

Bu GünLerde hangi yöne bakSam, kendimden bir Parça Görüyorum.. Meğer ne çok kırıLmı$ım !

Biri Kollαrımdα Uyuyup Gitmem Diyordu ´ Gitti ´ , Biri Cαn Verip de Ölsem Bitmez Diyordu ´ Bitti ´. . .

Adını Duyduğum Zαmαn Değil.. Yαnındα Bir Ad Duyuncα Kαlbim Acıyor...

Forum Saati C.tesi Kas. 23, 2024 9:32 pm