FatmagüLün Suçu Ne Fan Clup

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Beren Saat ve Engin Akyürek Yeni Sezona Damga Vuracak Kanal d Ekranlarında Yeni Sezonda Başlayacak

Fatmagülün Suçu Ne'deki Konuyu beğendin mi ? Paylaş.

2 posters

Kolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları.

Admin
    Admin
    Admin

Admin

Yaş Yaş : 33
    Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 904
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 17/07/10
    Takım Takım : Kolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları. Knajztzu
    Ruh Hali Ruh Hali : Kolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları. Mutlu10

top Kolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları.

Mesaj tarafından Admin Cuma Ağus. 27, 2010 2:15 pm

Kolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları. 89332719

Bilki sen kanattın kabuk tutmuş bu yarayı Ve emri verdin ruhum acıyı tattıKolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları. Virgulzehre çaldı.
    Kokusu keskin bıçak gibiydiKolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları. Virgulserin bir rüzgarımsa eksikKolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları. Virgul
    Göz kapaklarımda uykular delik deşik.
    Sor bu canıma kaç kez talip oldu azrail
    Gelir geçer selam verir bu kapıma
    söyle kim bilir en derinde sancılarla sevişir oldu
    kabusumKolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları. Virgulhuzrum idam öncesinde son dilekti yok
    yolum.

Kolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları. 80917241

Bak adımlarımda korku hakim ve nedeni çoğu zaman
    hatalarımdı gecemin ortasında uyanıyorsam bilki sebebi
    sensin.Sen kazandınKolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları. Virgulben yanıldım en başından
    anlamıştımKolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları. Virgulkendimi hep suçlamıştım.Belki susmak bir
    çözümdü agresif tavırlar içerisinde yatan o suskun
    adama şöyle bak öyle yanıtı ver ve yüzüme vur çıkar
    tüm öfkeni bedendenKolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları. Virgulteslim ol bu sefer gereksiz gururu
    yen.

Kolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları. 74777843

Gurur gerek sen gereksizKolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları. Virgulhep kendini akladınKolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları. Virguliçimden
    yavaş yavaş muhabbetini kopardınKolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları. Virgulkalbimin taa içinden
    kapı dışına atandınKolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları. Virgulönceleri hayat veren şah
    damarımdın atardın.Savaşa hazırlık denemelerinde atın
    yere kapandıKolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları. Virgulİstanbul Boğazı'nda bir kadın adamı
    boğazladıKolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları. Virgulgözünün değdiği her yere kurulan yüzümün
    cömert tarlasıKolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları. Virgulyerde bulduğum her parada cimri yüzünün
    kabartması.Sen haklarını savurdun yürekte doldu
    kontenjan sevgin bana has değil ki seni gidi Don
    JuanKolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları. VirgulKaf dağından koparıp çiçek yapsan bana
    aranjmanKolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları. Virgulbu zehri içimden atmak için gerek
    antioksidanKolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları. Virgulsen dudaklarından bir bir hezeyanlar
    fışkıranKolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları. Virgulbesiye çektin kendini be bereket sözlerin
    dumanKolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları. Virgulgaddar egon Rabbena hep bana yaptı programKolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları. Virguluçtu
    gitti ahı kaldıKolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları. Virgulsen cılız ben pehlivan.Zaman ayır
    biraz tara saçlarımı öp bazı bazıKolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları. Virgulyerleştir çiçek
    yavruağzıKolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları. Virgulbu düşkünlük saf arıKolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları. Virgulboşver nazımı bak
    hayatımın boş matarasıKolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları. Virgulkısa tutalım son sözleri
    sevemedim vedaları.

Kolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları. 89847450

Ne sakinlik gördü yüzüm hayatımız hep curcuna
    karabulutlar hep tepende yıldızlı 5 kurdelaKolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları. Virgulpara kara
    bela olsa sen hazırda kumbaraKolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları. Virgulattığın taşa değse bari
    aha şurda kurbağa.Gardımı aldım Ray Sefo'yle bir tel
    çekelim aramızaKolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları. Virgulkeleş kellen hariç evde hiç bir şeyini
    bırakmaKolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları. Virgulhala ne bu debelenişKolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları. Virgulçatladı aramızdaki
    aynaKolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları. Virgulmanastırdan kaçarcasına sakın arkana bakma.Ecza
    deposu oldu mide kronik aşık sistematizeKolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları. Virgulyenisi girer
    hep menzileKolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları. Virguliçimi kemirdi Mickey Fare metanetle olacak
    iş değil velet hayal kurmak hayal oldu celebin hüneri
    hep ceset.Tedbir al koçum çitler oynak kırılır
    boynuzuKolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları. Virgulaklen kısa boydan uzunKolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları. Virgulçekip vursam
    yolcusunKolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları. Virgulacın ağrımdırKolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları. VirgulruhumsunKolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları. Virgulruhsa konumuz vahim
    durumsun sen en zalim buluşsun.Dili olsada konuşsa o
    günü bilir şu kaldırım bir faninin lafıyla kalbe düştü
    yıldırımKolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları. Virgulçok ağladımKolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları. Virgultuz gölü oldu suratımKolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları. Virgulsen
    canavarımKolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları. Virgulhoş bir söze hasret kaldımKolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları. Virgulher sözün bir
    yaptırım.

AnnyCooL
    AnnyCooL
    Süper Mod

Süper Mod

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 242
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 19/07/10
    Ruh Hali Ruh Hali : Kolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları. Uzgun10

top Geri: Kolera ft. Mozole Mirach / Sevemedim Vedaları.

Mesaj tarafından AnnyCooL Cuma Ağus. 27, 2010 10:15 pm

güzel şarkı
    Teşekkürler

Forum Saati C.tesi Kas. 23, 2024 11:25 pm