FatmagüLün Suçu Ne Fan Clup

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Beren Saat ve Engin Akyürek Yeni Sezona Damga Vuracak Kanal d Ekranlarında Yeni Sezonda Başlayacak

Fatmagülün Suçu Ne'deki Konuyu beğendin mi ? Paylaş.

Arda çok üzgün çünkü...

Admin
    Admin
    Admin

Admin

Yaş Yaş : 33
    Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 904
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 17/07/10
    Takım Takım : Arda çok üzgün çünkü... Knajztzu
    Ruh Hali Ruh Hali : Arda çok üzgün çünkü... Mutlu10

top Arda çok üzgün çünkü...

Mesaj tarafından Admin Paz Ağus. 29, 2010 1:34 pm

İlişkileri hakkında konuşmamayı tercih eden Galatasaraylı futbolcu arda turan ile oyuncu Sinem KobalArda çok üzgün çünkü... Virgul bir süredir birlikte Kanal D'de yayınlanan "Küçük Sırlar" dizisinde yoğun bir tempoyla çalışan Sinem Kobal'ınArda çok üzgün çünkü... Virgul izlemeye gittiği İstanbul Fashion Week defilelerinin ardından gazetecilerin sorularınıArda çok üzgün çünkü... Virgul "Özel hayatım için konuşma yasağım varArda çok üzgün çünkü... Virgul üzgünüm" diyerek yanıtlaması ve Arda Turan'ın da iki gündür Galatasaray idmanlarına "Özel problemlerim var" diyerek çıkmamasıArda çok üzgün çünkü... Virgul ikilinin ilişkisi hakkındaki soru işaretlerini artırdı.

Ayrılık iddialarının doğru olmadığını söyleyen KobalArda çok üzgün çünkü... Virgul
    "Çok şükür böyle bir şey yok. İkimiz de çok mutluyuz ve birlikteliğimiz
    devam ediyor. İnsanlar neden bizimle ilgili böyle dedikodular yayıyor
    anlamıyorum. Artık hakkımızda çıkan haberlerin bitmesini bekliyoruz.
    Özel hayatım hakkında konuşmak istemiyorum bu bizim tercihimiz. Ama
    konuşmadıkça da bu tarz haberler çıkıyor. Çok şükür birlikteyiz ve
    birbirimizi seviyoruz. Arda'nın son günlerde maçlardan dolayı canı
    sıkkın ve üzülüyor. Sanırım onu üzgün gördükleri için böyle bir yalan
    uyduruyorlar" dedi.

Konuyla ilgili ulaştığımız arda turan iseArda çok üzgün çünkü... Virgul "Biz birbirimizi seviyoruz ve ilişkimizde herhangi bir sorun yok. Ayrılmadık ve
    iddia
    edildiği gibi sorunlar da yaşamıyoruz. Biz takım olarak sıkıntılı bir
    dönem yaşıyoruz ve benim tek sıkıntım bu. Özel hayatımız hakkında
    konuşmuyoruz bu da bizim tercihimiz. Mutluyuz ve bunun dedikodularla
    bozulmasını istemiyoruz. Bunları bilmeniz yeterli" dedi. arda turanArda çok üzgün çünkü... Virgul ailesinin Sinem Kobal'ı istemediği konusunda iseArda çok üzgün çünkü... Virgul "Kesinlikle böyle bir şey yok. Bizim mutluluğumuzArda çok üzgün çünkü... Virgul ailelerimizi de mutlu eder" dedi görünmeyince ayrılık iddiaları ortaya atıldı.

Arda çok üzgün çünkü... Arda-sinem-29810_ic-1335_334

Forum Saati C.tesi Kas. 23, 2024 11:18 pm