FatmagüLün Suçu Ne Fan Clup

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Beren Saat ve Engin Akyürek Yeni Sezona Damga Vuracak Kanal d Ekranlarında Yeni Sezonda Başlayacak

Fatmagülün Suçu Ne'deki Konuyu beğendin mi ? Paylaş.

2 posters

İNANILMAZ BİR OLAY TÜM HERKESİN OKUMASI GEREKEN KISA BİR YAZI.DİKKATLİ OLALIM)

beren~
    beren~
    Süper Mod

Süper Mod

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 155
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 19/07/10
    Ruh Hali Ruh Hali : İNANILMAZ BİR OLAY TÜM HERKESİN OKUMASI GEREKEN KISA BİR YAZI.DİKKATLİ OLALIM) Keyifl10

top İNANILMAZ BİR OLAY TÜM HERKESİN OKUMASI GEREKEN KISA BİR YAZI.DİKKATLİ OLALIM)

Mesaj tarafından beren~ Ptsi Ağus. 30, 2010 1:05 pm

Karşıdan karşıya geçmek isteyen yaşlı
    bir teyze yoldan geçenlerden yardım isterİNANILMAZ BİR OLAY TÜM HERKESİN OKUMASI GEREKEN KISA BİR YAZI.DİKKATLİ OLALIM) Virgulkimsenin oralı
    olmadığı teyzeye 23 yaşında bir kızımız yardım ederİNANILMAZ BİR OLAY TÜM HERKESİN OKUMASI GEREKEN KISA BİR YAZI.DİKKATLİ OLALIM) Virgul
    karşıdankarşıya geçirirken kız aniden bayılırİNANILMAZ BİR OLAY TÜM HERKESİN OKUMASI GEREKEN KISA BİR YAZI.DİKKATLİ OLALIM) Virgul
    masum görünüşlü yaşlı teyze bir taksi
    çevirir kızı taksiye atar ve taksiciye:
    -kızım yolda yürürken fenalaştıİNANILMAZ BİR OLAY TÜM HERKESİN OKUMASI GEREKEN KISA BİR YAZI.DİKKATLİ OLALIM) Virgulhemen eve götürmem lazım der.
    Taksiyi ATA2 sitelerine
    yakın bir yerde durdururİNANILMAZ BİR OLAY TÜM HERKESİN OKUMASI GEREKEN KISA BİR YAZI.DİKKATLİ OLALIM) Virgultaksiciden yardım alarak kızı arabadan
    indirir komşularından yardım alacağını
    söyleyerek taksiciye gitmesini söyler.
    Taksici oradan uzaklaştıktan kısa bir süre sonra arabanın
    içinde telefon çalmaya başlar kendi telefonunun
    çalmadığını anlayan taksici kısa bir aramadan
    sonra arka koltuğun altına düşmüş olan telefonu bulurİNANILMAZ BİR OLAY TÜM HERKESİN OKUMASI GEREKEN KISA BİR YAZI.DİKKATLİ OLALIM) Virgul
    ısrarla çalan telefonu
    açar telefonda bir erkek vardır:
    -Bu telefon kızıma aitİNANILMAZ BİR OLAY TÜM HERKESİN OKUMASI GEREKEN KISA BİR YAZI.DİKKATLİ OLALIM) Virguleve gelmesi gerekiyordu
    ama hala gelmedi siz kimsiniz diye sorarİNANILMAZ BİR OLAY TÜM HERKESİN OKUMASI GEREKEN KISA BİR YAZI.DİKKATLİ OLALIM) Virgul
    telefonu açan taksici kendini tanıtır
    ve kızınızı annesiyle falanca adrese bıraktım der baba
    hayır annesi yanımda bulunduğun
    yeri söyle beni kızımı bıraktığın adrese
    götüreceksin der ve polise haber verirİNANILMAZ BİR OLAY TÜM HERKESİN OKUMASI GEREKEN KISA BİR YAZI.DİKKATLİ OLALIM) Virgul
    polisler baba ve taksici kızı arar ama
    ne o adreste öyle bir teyze vardır nede kız ortadadır.

Ertesi günü kız Çengelköy'de
    MAXİ alışveriş merkezinin önündeki
    bir çöp konteynerının içinde
    ölü bulunurİNANILMAZ BİR OLAY TÜM HERKESİN OKUMASI GEREKEN KISA BİR YAZI.DİKKATLİ OLALIM) Virgultüm organları
    alınmıştırİNANILMAZ BİR OLAY TÜM HERKESİN OKUMASI GEREKEN KISA BİR YAZI.DİKKATLİ OLALIM) Virgul
    otopsi raporuna göre kıza
    iğne yapılmış ve bayılması sağlanmışİNANILMAZ BİR OLAY TÜM HERKESİN OKUMASI GEREKEN KISA BİR YAZI.DİKKATLİ OLALIM) Virgul
    aile feryat figan tüm çengelköy
    ayağa kalkmış durumda.
    Admin
    Admin
    Admin

Admin

Yaş Yaş : 33
    Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 904
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 17/07/10
    Takım Takım : İNANILMAZ BİR OLAY TÜM HERKESİN OKUMASI GEREKEN KISA BİR YAZI.DİKKATLİ OLALIM) Knajztzu
    Ruh Hali Ruh Hali : İNANILMAZ BİR OLAY TÜM HERKESİN OKUMASI GEREKEN KISA BİR YAZI.DİKKATLİ OLALIM) Mutlu10

top Geri: İNANILMAZ BİR OLAY TÜM HERKESİN OKUMASI GEREKEN KISA BİR YAZI.DİKKATLİ OLALIM)

Mesaj tarafından Admin Ptsi Ağus. 30, 2010 1:42 pm

Kimseye güvenmicen
    Allah Ailesine sabır versin
    Teşekkürler

Forum Saati C.tesi Kas. 23, 2024 9:28 pm