FatmagüLün Suçu Ne Fan Clup

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Beren Saat ve Engin Akyürek Yeni Sezona Damga Vuracak Kanal d Ekranlarında Yeni Sezonda Başlayacak

Fatmagülün Suçu Ne'deki Konuyu beğendin mi ? Paylaş.

Biz ağır abi değiliz - Z a m a n ı n ~ b e b e l e r i - ç o k - h a f i f ;D

Admin
    Admin
    Admin

Admin

Yaş Yaş : 33
    Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 904
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 17/07/10
    Takım Takım :  Biz ağır abi değiliz - Z a m a n ı n ~ b e b e l e r i - ç o k - h a f i f ;D  Knajztzu
    Ruh Hali Ruh Hali :  Biz ağır abi değiliz - Z a m a n ı n ~ b e b e l e r i - ç o k - h a f i f ;D  Mutlu10

top Biz ağır abi değiliz - Z a m a n ı n ~ b e b e l e r i - ç o k - h a f i f ;D

Mesaj tarafından Admin Çarş. Eyl. 01, 2010 3:18 pm

Bana kimse ne yol verir ne de rol.. ~

Ben hayat senaryosunda altın portakal aldım  Biz ağır abi değiliz - Z a m a n ı n ~ b e b e l e r i - ç o k - h a f i f ;D  Virgul sen rahat ol ;D

Biz ağır abi değiliz - Z a m a n ı n ~ b e b e l e r i - ç o k - h a f i f ;D  TATLIASKIMCILAR%20%2814%29

- Millete ağır geliyoruz  Biz ağır abi değiliz - Z a m a n ı n ~ b e b e l e r i - ç o k - h a f i f ;D  Virgul demekki çokta kıskanılıyoruz  Biz ağır abi değiliz - Z a m a n ı n ~ b e b e l e r i - ç o k - h a f i f ;D  Virgul

Tribimizi çekemeyenLere iyi yoLcuLukLar diLiyoruz ~ ;D

Biz ağır abi değiliz - Z a m a n ı n ~ b e b e l e r i - ç o k - h a f i f ;D  Redface

* Zor mu geldi adaam gibi sevmek ? Adaam sanıyorsun kendini dikkat et ;D

Biz ağır abi değiliz - Z a m a n ı n ~ b e b e l e r i - ç o k - h a f i f ;D  TATLIASKIMCILAR%20%2820%29

* Hiç biriniz kaLıcı değiLsiniz ' Sadece " s * k t i r - git

-
    Diyip " ağzımı kımıLdatmaya üşeniyorum ;D

'
     Biz ağır abi değiliz - Z a m a n ı n ~ b e b e l e r i - ç o k - h a f i f ;D  Redface

* SanmasınLar " Y ı k ı L d ı k ~ SanmasınLar -

Ç ö k t ü k - Bir Başka Bahar İçin Sadece Yaprak Döktük ;D

'
     Biz ağır abi değiliz - Z a m a n ı n ~ b e b e l e r i - ç o k - h a f i f ;D  73

* Sana oturur şerefi anLatırdım ama ~ k a y b e t t i ğ i n ~

bişeyi dinLemek - i s t e m e z s in ;D

'

Biz ağır abi değiliz - Z a m a n ı n ~ b e b e l e r i - ç o k - h a f i f ;D  333333333

* Maskeli balomu var ? Niye herkes ~ i n s a n -
    k ı l ı ğ ı n d a - ç ı k m ı ş k i ~ sokağa ;D

Biz ağır abi değiliz - Z a m a n ı n ~ b e b e l e r i - ç o k - h a f i f ;D  VVVVVV9

* Biz ağır abi değiliz - Z a m a n ı n ~ b e b e l e r i - ç o k - h a f i f ;D

Biz ağır abi değiliz - Z a m a n ı n ~ b e b e l e r i - ç o k - h a f i f ;D  TATLIASKIMCILAR%20%2820%29

* Benim sürdüğüm hayatn geri vitesi yok ~

Geçmişimi sadece dikiz aynasından " s e y r e d i y o r u m " ;D'

'

Biz ağır abi değiliz - Z a m a n ı n ~ b e b e l e r i - ç o k - h a f i f ;D  Auslachen

* Gidişin koydu mu Sanıyorsun ? FazLa Rüya qörüyorsun

Kusura bakma yavrum hatırLanmayı hak etmiyorsun ;D

Forum Saati C.tesi Kas. 23, 2024 9:17 pm