FatmagüLün Suçu Ne Fan Clup

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Beren Saat ve Engin Akyürek Yeni Sezona Damga Vuracak Kanal d Ekranlarında Yeni Sezonda Başlayacak

Fatmagülün Suçu Ne'deki Konuyu beğendin mi ? Paylaş.

İkimizde aynı şeyi düşünüyoruz. Ben seni sen ise kendini !

Admin
    Admin
    Admin

Admin

Yaş Yaş : 33
    Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 904
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 17/07/10
    Takım Takım : İkimizde aynı şeyi düşünüyoruz. Ben seni sen ise kendini ! Knajztzu
    Ruh Hali Ruh Hali : İkimizde aynı şeyi düşünüyoruz. Ben seni sen ise kendini ! Mutlu10

top İkimizde aynı şeyi düşünüyoruz. Ben seni sen ise kendini !

Mesaj tarafından Admin Çarş. Eyl. 01, 2010 3:20 pm

- Saklama yeteneği yüksek olanİkimizde aynı şeyi düşünüyoruz. Ben seni sen ise kendini ! Virgul güçlü biriym.Hatta gözlerimden yaşlar düştüğünde bile şu iki kelimeyi söylerim: “Ben iyiyim.”

İkimizde aynı şeyi düşünüyoruz. Ben seni sen ise kendini ! VVVVVVV10

- Boğazıma takıldı sevdan... 3 kere sırtıma vur helâl de; Alışık değilim harama ondan olacak heralde.

Tek istediğim; battaniyenin altında film çekeceğim değilİkimizde aynı şeyi düşünüyoruz. Ben seni sen ise kendini ! Virgulfilm izleyeceğim bir adamdı.

Yorguп her diL kaLmamış FERT . HaLimi sen biL içimde bin DERT !
    '

Seni seviyorum diyerek bi pot kırdım. ! Juri '' yılın en iyi çıkış yapan
    aşığı '' seçti bni sense ''sekiz dalda en iyi ihanetler'' i kaptın. ! ]

Hangi Çeyizİkimizde aynı şeyi düşünüyoruz. Ben seni sen ise kendini ! Virgul Bir Genç Kızın AhLâkınDan İkimizde aynı şeyi düşünüyoruz. Ben seni sen ise kendini ! VirgulEdebinDenİkimizde aynı şeyi düşünüyoruz. Ben seni sen ise kendini ! Virgul HayâsınDan Daha GüzeL Olabilir ki ?

Kendine iyi bak ' dedin ve gittin . Ne yani İkimizde aynı şeyi düşünüyoruz. Ben seni sen ise kendini ! Virgul kendime iyi bakamazsam çıkıp gelecek misin ?

- Uzaklık gözünü korkutmasın İkimizde aynı şeyi düşünüyoruz. Ben seni sen ise kendini ! Virgul Yanımdayken bile uzaktı kimileri.. Sen öyle bir sevki beni ; Utandır imkansız diyen dilleri..

Çekiyorum duman kaFam Hoş dönüyor dünya ama boş haydi öLüm bana doğru koş ;D

- Yalancı aşklarla avunacağıma Yalansız hüzünlerimde boğulurum . . . !

Makyajın ve yüzündeki boyaLarınLa gururLanma ! Şunu unutma yoLLarda güzeLdir ama aLtından kanaLizasyon geçer ! ;D
    '

- İkimizde aynı şeyi düşünüyoruz. Ben seniİkimizde aynı şeyi düşünüyoruz. Ben seni sen ise kendini ! Virgul sen ise kendini !

- Size göre hayat Petek Dinçöz'den İstanbul geceleri İkimizde aynı şeyi düşünüyoruz. Ben seni sen ise kendini ! Virgul bize göre hayat Ferdi Tayfur'dan bu şehrin geceleri İkimizde aynı şeyi düşünüyoruz. Ben seni sen ise kendini ! Virgul]

- Masallarİkimizde aynı şeyi düşünüyoruz. Ben seni sen ise kendini ! Virgulküçükken uyuyuncaya kadarİkimizde aynı şeyi düşünüyoruz. Ben seni sen ise kendini ! Virgulbüyüyünce uyanana kadardır.

Forum Saati C.tesi Kas. 23, 2024 10:04 pm