- Saklama yeteneği yüksek olan güçlü biriym.Hatta gözlerimden yaşlar düştüğünde bile şu iki kelimeyi söylerim: “Ben iyiyim.”
- Boğazıma takıldı sevdan... 3 kere sırtıma vur helâl de; Alışık değilim harama ondan olacak heralde.
Tek istediğim; battaniyenin altında film çekeceğim değilfilm izleyeceğim bir adamdı.
Yorguп her diL kaLmamış FERT . HaLimi sen biL içimde bin DERT !
'
Seni seviyorum diyerek bi pot kırdım. ! Juri '' yılın en iyi çıkış yapan
aşığı '' seçti bni sense ''sekiz dalda en iyi ihanetler'' i kaptın. ! ]
Hangi Çeyiz Bir Genç Kızın AhLâkınDan EdebinDen HayâsınDan Daha GüzeL Olabilir ki ?
Kendine iyi bak ' dedin ve gittin . Ne yani kendime iyi bakamazsam çıkıp gelecek misin ?
- Uzaklık gözünü korkutmasın Yanımdayken bile uzaktı kimileri.. Sen öyle bir sevki beni ; Utandır imkansız diyen dilleri..
Çekiyorum duman kaFam Hoş dönüyor dünya ama boş haydi öLüm bana doğru koş ;D
- Yalancı aşklarla avunacağıma Yalansız hüzünlerimde boğulurum . . . !
Makyajın ve yüzündeki boyaLarınLa gururLanma ! Şunu unutma yoLLarda güzeLdir ama aLtından kanaLizasyon geçer ! ;D
'
- İkimizde aynı şeyi düşünüyoruz. Ben seni sen ise kendini !
- Size göre hayat Petek Dinçöz'den İstanbul geceleri bize göre hayat Ferdi Tayfur'dan bu şehrin geceleri ]
- Masallarküçükken uyuyuncaya kadarbüyüyünce uyanana kadardır.
- Boğazıma takıldı sevdan... 3 kere sırtıma vur helâl de; Alışık değilim harama ondan olacak heralde.
Tek istediğim; battaniyenin altında film çekeceğim değilfilm izleyeceğim bir adamdı.
Yorguп her diL kaLmamış FERT . HaLimi sen biL içimde bin DERT !
'
Seni seviyorum diyerek bi pot kırdım. ! Juri '' yılın en iyi çıkış yapan
aşığı '' seçti bni sense ''sekiz dalda en iyi ihanetler'' i kaptın. ! ]
Hangi Çeyiz Bir Genç Kızın AhLâkınDan EdebinDen HayâsınDan Daha GüzeL Olabilir ki ?
Kendine iyi bak ' dedin ve gittin . Ne yani kendime iyi bakamazsam çıkıp gelecek misin ?
- Uzaklık gözünü korkutmasın Yanımdayken bile uzaktı kimileri.. Sen öyle bir sevki beni ; Utandır imkansız diyen dilleri..
Çekiyorum duman kaFam Hoş dönüyor dünya ama boş haydi öLüm bana doğru koş ;D
- Yalancı aşklarla avunacağıma Yalansız hüzünlerimde boğulurum . . . !
Makyajın ve yüzündeki boyaLarınLa gururLanma ! Şunu unutma yoLLarda güzeLdir ama aLtından kanaLizasyon geçer ! ;D
'
- İkimizde aynı şeyi düşünüyoruz. Ben seni sen ise kendini !
- Size göre hayat Petek Dinçöz'den İstanbul geceleri bize göre hayat Ferdi Tayfur'dan bu şehrin geceleri ]
- Masallarküçükken uyuyuncaya kadarbüyüyünce uyanana kadardır.