FatmagüLün Suçu Ne Fan Clup

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Beren Saat ve Engin Akyürek Yeni Sezona Damga Vuracak Kanal d Ekranlarında Yeni Sezonda Başlayacak

Fatmagülün Suçu Ne'deki Konuyu beğendin mi ? Paylaş.

- ağLama / zırlama ~ Özüne dön patLat bi ` kahkaha ` D

Admin
    Admin
    Admin

Admin

Yaş Yaş : 33
    Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 904
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 17/07/10
    Takım Takım : - ağLama / zırlama ~ Özüne dön patLat bi ` kahkaha ` D Knajztzu
    Ruh Hali Ruh Hali : - ağLama / zırlama ~ Özüne dön patLat bi ` kahkaha ` D Mutlu10

top - ağLama / zırlama ~ Özüne dön patLat bi ` kahkaha ` D

Mesaj tarafından Admin Çarş. Eyl. 01, 2010 3:23 pm

* Heyy - ağLama / zırlama ~ Özüne dön patLat bi ` kahkaha ` D Virgul Bana umrumda değilsin Diyen Kişi ~
    Etrafına Bak Sen kimin - u m r u n d a s ı n ' ki ;D

'

- ağLama / zırlama ~ Özüne dön patLat bi ` kahkaha ` D XXXXX17

- Sepet sepet biber beni unutursan g e b e r * asjds ♥ ;D
    ~

- ağLama / zırlama ~ Özüne dön patLat bi ` kahkaha ` D YYYYYYYYY9

~ gelmiyor içimden dur demek sana - ağLama / zırlama ~ Özüne dön patLat bi ` kahkaha ` D Virgul Ben - sölemeden ` Y O L ` alsana ;D

- ağLama / zırlama ~ Özüne dön patLat bi ` kahkaha ` D YYYYYYYYYYYY14

İLeriye Bak - Yoksa Kendini Arkada BuLursuun - ağLama / zırlama ~ Özüne dön patLat bi ` kahkaha ` D TATLIIIIIIIIIII6

- ağLama / zırlama ~ Özüne dön patLat bi ` kahkaha ` D Kiliittttttt

- Eğer beni istiyorsan - ağLama / zırlama ~ Özüne dön patLat bi ` kahkaha ` D Virgul Yalanlarından v a z g e ç e c e k s i n ! ~

- ağLama / zırlama ~ Özüne dön patLat bi ` kahkaha ` D XXXXX17
    * Sosyete çocukları gibi olamıyoruz atmıyoruz ya yatağa
    ~ kaybetme sebebimiz bu galiba ;D

- ağLama / zırlama ~ Özüne dön patLat bi ` kahkaha ` D Icon_mutlu

yapmacık olup - s e v i l m e k t e n s e ~ k e n d i m ~ olup ~ n e f r e t - edilmeyi tercih ederim ;D
    '

- ağLama / zırlama ~ Özüne dön patLat bi ` kahkaha ` D ASKIMTATLI%20%2814%29

* Kimseyi Takmıyorum- ağLama / zırlama ~ Özüne dön patLat bi ` kahkaha ` D Virgul Kendi yoLumda iLerLiyorum- ağLama / zırlama ~ Özüne dön patLat bi ` kahkaha ` D Virgul Beni böyLe KabuL etmeyenLer ~ Bakın bakın ~ eL saLLıyorum ;D
    '

- ağLama / zırlama ~ Özüne dön patLat bi ` kahkaha ` D TATLIASKIMCILAR%20%2814%29

* MiLLetin yaLaп ' A ş k ı ' zevk işi ~ Bas tekmeyi bitir işi ;D

- miLLet insanLarın ne oLduğuna değiL - ağLama / zırlama ~ Özüne dön patLat bi ` kahkaha ` D Virgul ne verdiğine bakar oLmuş ! vaay be etraf 'abaza doLmuş !
    ~

- ağLama / zırlama ~ Özüne dön patLat bi ` kahkaha ` D Auslachen

- ağLama / zırlama ~ Özüne dön patLat bi ` kahkaha ` - ağLama / zırlama ~ Özüne dön patLat bi ` kahkaha ` D VirgulD

- ağLama / zırlama ~ Özüne dön patLat bi ` kahkaha ` D Icon_mutlu

- Ben İsraf Etmezken Bir Zerreni - ağLama / zırlama ~ Özüne dön patLat bi ` kahkaha ` D Virgul Sen Şerefsiz Gönüllerde ''Ziyan'' Ettin Kendini ~

- ağLama / zırlama ~ Özüne dön patLat bi ` kahkaha ` D VVVVVV9

Pardondaa .. hanginizin zekası yeter delikanlılığımızı ölçmeye? ;D

- ağLama / zırlama ~ Özüne dön patLat bi ` kahkaha ` D 73

- Etme ezikLerLe muhabbet - ağLama / zırlama ~ Özüne dön patLat bi ` kahkaha ` D Virgul kOy q-tüne - ağLama / zırlama ~ Özüne dön patLat bi ` kahkaha ` D Virgul ver eLine gofRet ;D

- ağLama / zırlama ~ Özüne dön patLat bi ` kahkaha ` D TATLIASKIMCILAR%20%286%29

Trip yapıcagına - ağLama / zırlama ~ Özüne dön patLat bi ` kahkaha ` D Virgul gurur yapıpta - Bi s-ktir olup gitsen .. - ağLama / zırlama ~ Özüne dön patLat bi ` kahkaha ` D TATLIIIIIIIIIII6

Forum Saati C.tesi Kas. 23, 2024 9:38 pm