FatmagüLün Suçu Ne Fan Clup

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Beren Saat ve Engin Akyürek Yeni Sezona Damga Vuracak Kanal d Ekranlarında Yeni Sezonda Başlayacak

Fatmagülün Suçu Ne'deki Konuyu beğendin mi ? Paylaş.

Bırakın Beni Çok Yorgunum….

Admin
    Admin
    Admin

Admin

Yaş Yaş : 33
    Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 904
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 17/07/10
    Takım Takım : Bırakın Beni Çok Yorgunum…. Knajztzu
    Ruh Hali Ruh Hali : Bırakın Beni Çok Yorgunum…. Mutlu10

top Bırakın Beni Çok Yorgunum….

Mesaj tarafından Admin Çarş. Eyl. 01, 2010 5:10 pm

Şuraya öylesine bir uzansamBırakın Beni Çok Yorgunum…. Virgul biraz uyusa ruhumBırakın Beni Çok Yorgunum…. Virgul bedenim kendini bıraksa… Çok yorgun kalbimBırakın Beni Çok Yorgunum…. Virgul hayatın hamallığından olsa gerek…

Ne varsa içimde kalanBırakın Beni Çok Yorgunum…. Virgul geçmişten getirip yüreğimi kirlettiğimBırakın Beni Çok Yorgunum…. Virgul ağırlığını veriyor üstüme. Hiç bozulmamış bir uykuya hasretim. Geceden sabaha giden o karanlık saatlerdeBırakın Beni Çok Yorgunum…. Virgul bir parça huzur için neler veririm!
    Aşkı bulduğumu sandıklarımdanBırakın Beni Çok Yorgunum…. Virgul aşkı kaybedenlerdenBırakın Beni Çok Yorgunum…. Virgul sevdaya sözüm ona inanlardanBırakın Beni Çok Yorgunum…. Virgul konuşunca mangalda kül bırakmayanlardan ve hepsinin benimle karşılaşmasından yorgunum.
    YazmışBırakın Beni Çok Yorgunum…. Virgul baharmışBırakın Beni Çok Yorgunum…. Virgul kış gelmiş bana ne! Mevsimlerle derdim olmaz ki benimBırakın Beni Çok Yorgunum…. Virgul mevsimine göre aşk satanlardan yorgunum.
    Dur demektenBırakın Beni Çok Yorgunum…. Virgul yapma demektenBırakın Beni Çok Yorgunum…. Virgul görmektenBırakın Beni Çok Yorgunum…. Virgul görebilmektenBırakın Beni Çok Yorgunum…. Virgul anlamaktanBırakın Beni Çok Yorgunum…. Virgul algılamaktanBırakın Beni Çok Yorgunum…. Virgul önceden hissetmektenBırakın Beni Çok Yorgunum…. Virgul sabretmekten yorgunum.
    Hani şarkı sözlerida der ya: “Yorgunum hancıBırakın Beni Çok Yorgunum…. Virgul şuraya bir yatak ser yavaş yavaş…” Bir hancı bulsamBırakın Beni Çok Yorgunum…. Virgul yatağımı kendim sermeye de razıyım.
    Gözlerime iğneler batıyor uykusuzluktanBırakın Beni Çok Yorgunum…. Virgul kalbime saplananlar ise aşktan değil; insanlardanBırakın Beni Çok Yorgunum…. Virgul insanlardan… AnlamayanlardanBırakın Beni Çok Yorgunum…. Virgul ders almayanlardanBırakın Beni Çok Yorgunum…. Virgul her seferinde aynı yerde yeniden düşenlerdenBırakın Beni Çok Yorgunum…. Virgul dinlemeyenlerdenBırakın Beni Çok Yorgunum…. Virgul kendini eğitemeyenlerdenBırakın Beni Çok Yorgunum…. Virgul sevmeyi öğrenemeyenlerden dolayı yorgunum.
    Önceden kesiliyor herhalde cezası yaşamın. Yoksa bir yüreğin kaldırabileceğinden çok fazlasına nasıl razı olayım?
    Bırakın beni çok yorgunum… Biraz dinlenebilsem toparlanırım. Hiçbir rüyamı ele geçirmeden kötülükBırakın Beni Çok Yorgunum…. Virgul uyuyabilsem; tek bir gün acı görmeden çevremde akşamı edebilsem; bir tek yaşam öyküsüne bile umutla tutunabilsemBırakın Beni Çok Yorgunum…. Virgul dinlenirim!
    Neredeysen çık ortaya hancıBırakın Beni Çok Yorgunum…. Virgul yatak falan da istemez. Başımı şöyle omzuna bir koyabilsem…

Candan Ünal

Forum Saati C.tesi Kas. 23, 2024 10:46 pm