FatmagüLün Suçu Ne Fan Clup

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Beren Saat ve Engin Akyürek Yeni Sezona Damga Vuracak Kanal d Ekranlarında Yeni Sezonda Başlayacak

Fatmagülün Suçu Ne'deki Konuyu beğendin mi ? Paylaş.

Bİr BebeĞİn Duasi

Admin
    Admin
    Admin

Admin

Yaş Yaş : 33
    Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 904
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 17/07/10
    Takım Takım : Bİr BebeĞİn Duasi Knajztzu
    Ruh Hali Ruh Hali : Bİr BebeĞİn Duasi Mutlu10

top Bİr BebeĞİn Duasi

Mesaj tarafından Admin C.tesi Eyl. 11, 2010 11:16 am

Ey gökleri ve Yeri ve içindekileri yoktan yaratan Rabbim!

Ben bir hiçtimBİr BebeĞİn Duasi Virgulbeni Sen Kudretinle yarattın.
    Bana Sen vucüt verdinBİr BebeĞİn Duasi Virgulhayat verdinBİr BebeĞİn Duasi Virgulruh verdin.
    Bunları Sen bağışlamasaydın eğerBİr BebeĞİn Duasi Virgulhiç kimse beni hiçlikten ve yokluktan çıkarıp bu dünyaya göndermezdi.

Ben bir anne ve babadan doğdum.ama ben dünyaya gözümü açmadan önceBİr BebeĞİn Duasi Virgulonlar da nasıl bir bebek beklediklerini bilmiyorlardı.
    Bana Sen kendi dilediğin gibi bir süret verdin.
    Bana dünyada hiç kimseye vermediğin bir sima verdin.
    Alemlerin Rabbi benim yüzümdeBİr BebeĞİn Duasi Virgulsadece bana ait bir eserini nasıl işlemişBİr BebeĞİn Duasi Virgulgöreyim ve göstereyim diye.

Bana göz verdinBİr BebeĞİn Duasi VirgulSenin eserlerini göreyim diye.
    Bana kulak verdinBİr BebeĞİn Duasi VirgulSenin yarattıklarının Seni nasıl zikrediyor işiteyim diye.
    Bana akıl verdinBİr BebeĞİn Duasi VirgulSeni bulayım diye.
    Bana dil verdinBİr BebeĞİn Duasi VirgulSeni zikredeyim diye.
    Bana kalp verdinBİr BebeĞİn Duasi VirgulSeni seveyim diye.
    Dünya ve ahiretin bütün nimetlerini önüme serdin ve bana bir arzu verdin”Senden isteyeyim diye”

Vermek istedin.çünki vermek Senin şanındandır.
    Onun için bana istemeyi öğrettin.
    Aldığım her nefes Senin Rahmetindendir Ya Rabbi.
    Eriştiğim her nimet Senin ihsanındandır Ya Rabbi.
    NeşemBİr BebeĞİn Duasi VirgulsevinçimBİr BebeĞİn Duasi Virgulmutluluk ve huzurum hep Sendendir Ya Rabbi.
    Senin gizli açık nimetlerinin sayısını bilememBİr BebeĞİn Duasi Virgulhayal bile edemem.bilsem de saymakla bitiremem Ya Rabbi.
    Yalnız üzerimdeki en büyük nimetini bilirim:
    ”Bana şükretmeyi öğreten de Sensin Ya Rabbi”

Cennet kapıları açılıpBİr BebeĞİn Duasi Virgul “Gir ya Muhammet” denildiğinde “giremem benBİr BebeĞİn Duasi Virgul ta ki
    ümmetim gelmezseBİr BebeĞİn Duasi Virgul ümmetim yanımda olmazsa” dediğin ümmetiniz ... Bütün
    insanların birbirinden kaçıştığı o gündeBİr BebeĞİn Duasi Virgul “kızım Fatıma Bİr BebeĞİn Duasi VirgulOğlum İbrahim Sana
    feda olsun. İlla ümmetiBİr BebeĞİn Duasi Virgul illa ümmeti dediğin o biçare ümmetiniz...
    Seviyoruz Seni Sevgili! Hicret eder gibi seviyoruz biz Seni. Sümeyyeler
    gibi sevemesek deBİr BebeĞİn Duasi Virgul Bilaller gibi göğsümüzde taşlar yeşertemesek de seviyoruz
    Seni Sevgili. Uhud'da Sana ok isabet etmesin diye önünde duvar olan sahaben
    gibi olamasak daBİr BebeĞİn Duasi Virgul Seni onlar gibi
    sevemesek de aynı sevdayla Seni sevdik; aynı sevdayla güllere Senin kokunu
    verdiği için hayran olduk; aynı sevdayla güllere bakınca kendimizden
    geçtik.. Hep aynı sevdayla yaşadık SevgiliBİr BebeĞİn Duasi Virgul Seni göremesek de Gül EfendimBİr BebeĞİn Duasi Virgul
    Seni görme umuduyla yaşadık... Hep içimizdeydin Sen Sevgili. Hiç çıkmadın ki...
    Bu sevda hiç yüreklerimizden çıkmadı. Onun içindir kiBİr BebeĞİn Duasi Virgul güle Senin kokun verildiği için aşık olduk.

Bİr BebeĞİn Duasi Sev37fu

Cennet kapıları açılıpBİr BebeĞİn Duasi Virgul “Gir ya Muhammet” denildiğinde “giremem benBİr BebeĞİn Duasi Virgul ta ki
    ümmetim gelmezseBİr BebeĞİn Duasi Virgul ümmetim yanımda olmazsa” dediğin ümmetiniz ... Bütün
    insanların birbirinden kaçıştığı o gündeBİr BebeĞİn Duasi Virgul “kızım Fatıma Bİr BebeĞİn Duasi VirgulOğlum İbrahim Sana
    feda olsun. İlla ümmetiBİr BebeĞİn Duasi Virgul illa ümmeti dediğin o biçare ümmetiniz...
    Seviyoruz Seni Sevgili! Hicret eder gibi seviyoruz biz Seni. Sümeyyeler
    gibi sevemesek deBİr BebeĞİn Duasi Virgul Bilaller gibi göğsümüzde taşlar yeşertemesek de seviyoruz
    Seni Sevgili. Uhud'da Sana ok isabet etmesin diye önünde duvar olan sahaben
    gibi olamasak daBİr BebeĞİn Duasi Virgul Seni onlar gibi
    sevemesek de aynı sevdayla Seni sevdik; aynı sevdayla güllere Senin kokunu
    verdiği için hayran olduk; aynı sevdayla güllere bakınca kendimizden
    geçtik.. Hep aynı sevdayla yaşadık SevgiliBİr BebeĞİn Duasi Virgul Seni göremesek de Gül EfendimBİr BebeĞİn Duasi Virgul
    Seni görme umuduyla yaşadık... Hep içimizdeydin Sen Sevgili. Hiç çıkmadın ki...
    Bu sevda hiç yüreklerimizden çıkmadı. Onun içindir kiBİr BebeĞİn Duasi Virgul güle Senin kokun verildiği için aşık oldu

Forum Saati C.tesi Kas. 23, 2024 9:33 pm