FatmagüLün Suçu Ne Fan Clup

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Beren Saat ve Engin Akyürek Yeni Sezona Damga Vuracak Kanal d Ekranlarında Yeni Sezonda Başlayacak

Fatmagülün Suçu Ne'deki Konuyu beğendin mi ? Paylaş.

Kardeşiyle evlenmek istiyor

sedaAa
    sedaAa
    Süper Mod

Süper Mod

Yaş Yaş : 31
    Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 255
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 18/07/10
    Takım Takım : Kardeşiyle evlenmek istiyor Knajztzu
    Ruh Hali Ruh Hali : Kardeşiyle evlenmek istiyor Asik10

top Kardeşiyle evlenmek istiyor

Mesaj tarafından sedaAa Perş. Eyl. 16, 2010 11:02 am

Bir çift kardeş olmalarına rağmen evlenmeyi planlıyor.Peki ama yasalar ne diyor?
    Kardeşiyle evlenmek istiyor
    Zaten bir çocuk sahibi olan çift, evlenmelerinin yasa dışı olacağı konusunda uyarılmalarına rağmen hayatlarına birlikte geçirmeye kararlı olduklarını belirtiyorlar.

Kimliklerini gizlemek için James ve Maura takma isimlerini kullanan çift, ilk görüşte birbirlerine aşık olduklarını ve aşık oldukları zaman babalarının aynı olduğunu bilmediklerini söylüyorlar.

Aralarındaki çekim gücünün çok büyük olduğunu anlatan çift, tanışmalarından bir ay sonra sanki birbirlerini bir ömürdür tanıyormuş gibi hissettiklerini ve iki yıl içinde oğulları Mark'ın dünyaya geldiğini anlatıyor.

Mail on Sunday'e konuşan James, engellere rağmen ay sonuna kadar evleneceklerini söylüyor ve "Noel'de evlenmeyi istiyorduk, ama daha yakında olmasına karar verdik. Maura gelinliğini aldı ve oğlum ve kendim için de aynı takım elbiselerin siparişini verdik. Küçük bir tören olacak. Çok iyi tanıdığımız ve durumumuzu bilen iki şahidimiz var, Babamız ya da ailelerimizden birileri törene gelir mi bilmiyorum. Oğlumuz düğün nedeniyle çok heyecanlı. Ne olduğunu anlıyor" diyor.

James'in annesi Maura'nın babasının kim olduğunu ilk öğrendiğinde şok olmuş ve ensest bir ilişki yürüttüklerini James'e anlatmış. James ve Maura DNA testi yaptırarak aynı babanın çocukları olduklarını öğrenmişler. 80'lerde James'in annesi Tom adında bir erkekle beş hafta birlikte olmuş ve ona hamile kaldığını asla söylememiş. James doğduğunda başka bir ilişki yaşamaya başlamış olan anne, oğlunun doğum belgesine birlikte olduğu kişiyi baba olarak yazdırmış. Ancak dört yıl sonra öz baba Tom çıkıp geldiğinde ve James'in oğlu olup olmadığını sorduğunda karmaşık bir mahkeme süreci başlamış. Sonuçta öz babanın James ile görüşmesine izin verilmemiş.

James, "Bana kalırsa, eğer sistem bir şeyleri biliyor ve gerçekleri saklayabiliyorsa, o halde ben de aynısını yapabilirim. Onlar gerçeği görmezden geldi, o zaman biz de aynısını yapabiliriz. İnsanlar eleştirebilir ve bunun doğru olmadığını söyleyebilirler, ama aile mahkemesi kararıyla bana yapılan konusunda da aynı şeyi söylemeliler" diye konuştu.

Forum Saati C.tesi Kas. 23, 2024 11:01 pm