Ben şun an 13 yaşındayım biz bir yıl önce yeni evimize taşındık.Evimiz apartmandı iyi bir evdi.evde -1 katında otopark var ve çok büyük.Bazı komşularımızda orda garip olaylar yaşamış fakat ben kendi başımdan geçeni anlatacağım.Bir çoğumuz biliyordurki cinler merdiven altını boşlukları çatı katını ve bodrumları severler.1-2 ay önce ben normal bir gündeydim.Annem cep telefonunu arabada unutmuş ve telefondan önemli bir mesaj bekliyormuş.gece saat 12-01 arasında aklına geldi ve beni yataktan kaldırdı ve arabanın anahtarını verdi ve cep telefonunu getirmemi rica etti.Bende onu kırmadım otoparka indim.Bizim otoparkın lambaları fotoselli(insan görünce kendiliğinden yanan akıllı lamba) ben arabaya gidiyordum birden ışıklar yanıp sönmeye başladı ben korktum.Sonra su borularının hepsinden aynı anda su boşaldı.Sonra otoparkta ıslık ve gülme sesleri duydum bu ses otoparkın arkasından geliyordu.Bende merak ettim gittim ve bir baktımki aklım başımdan gitti.Beyaz bir ışıktopu var ve beyaz beyaz şeyler yanında dönüp duruyo ben saklandım izledim iyi bakınca bunları insan gibi gördüm gecenin bu saatinde ne işi var bu insanların.Biraz içim rahatlamıştıki ellerinin ve ayaklarının ters olduğunu görene kadar.Korkudan hemen arabaya doğru koşarak yöneldim.Arabanın içine girdim ve kapıyı kitledim.Kan ter içindeydim.Korkumu biraz bastırmak için cep telefonunu aramaya başladım.Cep telefonunu buldum fakat arabanın arkasından seslerduymaya başladım sanki biri vuruyo: pıt pıt pıt!.Arabanın arkasına baktım ve korku bütün bedenimi sardı.Pis pis sırıtan gölge suratlı bişey gördüm.Ses bitince dualar okudum ve arabanın kilidini açarak ordan koşarak kaçtım ve ertesi gün orda duvarın köşesinde bir çukur oluşmuştu.
Otoparktaki cinLer ..
aLıntı..
Otoparktaki cinLer ..
aLıntı..